Прочитај ми чланак

Млађан Ђорђевић: Свако ко изађе на изборе је кадар службе или ради за Вучића ВИДЕО

0

Гост медијских кућа „Центар” и „Србин.инфо” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, био је бивши секретар Државног савета за Србе у региону између 2008-12 године, Млађен Ђорђевић.

Тема емисије је била опозициона борба за демократску и правну државу под режимима Слободана Милошевића и Александра Вучића.

У емисији се још говорило и како су започети опозициони протести 9. марта 1991. године у Београду и Слободану Милошевићу као комунистичком владару, распаду Југославије и како је Србија 90их година 20 века због петокраке изгубила медијски рат, студентском протесту и Видовданском сабору који су се десили 1992.године, како се 1992 године замонашио садашњи владика Григорије и студентском захтеву да се бојкотују избори 1992.г., опозиционом бојкоту предстојећих избора у Србији 2020.г. и похлепи страначких опозиционих лидера, опозицији која излазе на споменуте изборе и притисцима на Савез за Србију да прекине бојкот избора.

Такође, Ђорђевић је у интервју изнео свој став у вези издаје државе од стране Александра Вучића по питању Косова, опозицији коју контролише служба