Прочитај ми чланак

Млађан Ђорђевић по повратку из Москве: Вучић је завршио, џаба му милијардe (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће "Србин инфо" био је Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење, који је одмах по повратку из Москве открио да је Александар Вучић дефинитивно отписан у Русији и поред свих лобиста које тамо плаћа.

– Спокојан сам и охрабрен, јер су и у врху руске државе и у руској јавности сви свесни ко је заиста Александар Вучић. И што је најважније, разликују издајничко руководство у Београду од српског народа.

Русија неће прихватити намеру Вучића да територију такозваног Косова гурне у НАТО пакт. За Русију је то неприхватљиво и црвена линија.

Џаба Вучићу све покрадене милијарде, он ће остати у историји упамћен као издајник – наглашава Ђорђевић.

Он је објаснио како српска редакција Спутњика и РТ Балкана под палицом породице Милинчић, како каже, одане и финансиране од стране Вучића, изврће речи руских званичника, а то су последњи пут урадили јуче са Маријом Захаровом.

– Руски медији у Србији РТ Балкан и Спутњик, финансирани новцем грађана Русије, али и Вучићевим новцем, а под управом породице Милинчић, и овог пута су похитали да ублаже изјаву Захарове, и улепшају критички став Русије према Александру Вучићу.

У тексту на порталу РТ Балкан “Србија неће учинити ништа против Русије” само је овлаш провучен одговор Захарове да се питањем “откуд српска муниција у Украјини” баве експерти, и да се чека њихов извештај како би Москва предузела кораке, али се зато у тексту истиче да се “српско оружје не налази ни у Украјини ни у Русији”. Малим поигравањем речима, породица Милинчић је изјаву Александра Вучића ставили у уста Марије Захарове и ето за грађане Србије слике како Русија верује Вучићу.

Још једну изјаву Марије Захарове је РТ Балкан завио у обланду “à ла Милинчић” да би Срби лакше прогутали

САД и ЕУ „непристојним маневрима око косовског питања покушавају да оперу срамоту од агресије НАТО-а на Југославију 1999. године“, изјавила је потпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова на брифингу у Москви 9. марта, пренео је ИА РЕКС.

Тако је Захарова одговорила на питање новинара колико пута Србија треба да одбије Запад и да ли Запад има границе у приморавању Србије да се одрекне свог територијалног интегритета.

„Колико пута одбити? Није питање колико пута, већ да ли постоји воља да се брани сопствени суверенитет, национални интереси и ради за будућност своје државе“, изјавила је Захарова питајући се у ствари постоји ли воља Александра Вучића да брани суверенитет Србије.

„Запад више нема никакве границе, укључујући моралне, ни у овом контексту, ни у другим“, изјавила је Захарова на званичном сајту руског министарства спољних послова.

Захарова је подсетила и на став Русије о решењу Косова, а то је да се проблем Косова мора решити мирним путем на основу међународног права и темељне Резолуције 1244 Савета безбедности УН.

На порталима РТ Балкан и Спутњик питање Захарове “постоји ли воља” Александра Вучића да брани суверенитет Србије се наравно не преноси а позивање на Резолуцију 1244 се само овлаш провлачи – објашњава Ђорђевић.

Он је открио и шта Александар Вучић заиста спрема са формирањем такозваног „државотворног покрета“. Више о овоме у видео прилогу.