Прочитај ми чланак

МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ: Крстић покушава да скрене пажњу са издаје Косова и Метохије

0

Небојша Крстић већ данима у дневном листу Данас већ неколико данас пише текстове председнику покрета Ослобођење Млађану Ђорђевићу. На објављене текстове о њему (Млађан Ђорђевић) је реаговао.

Међутим, Небојша Крстић, према речима председника покрета Ослобођење Млађана Ђорђевића, покушава да скрене пажњу са важних ствари, те он, Ђорђевић, не жели да се бави Крстићевим тривијалностима. Уместо тога Ђорђевић је на свом Твитер налогу скренуо пажњу јавности на важне ствари.

Foto: Privatna arhiva

“Небојша Крстић је опет покушао да скрене јавну расправу са издаје Косова, објавивши потпуно исти текст у Данас-у упућен мени, као и пре неколико дана.

Али, уз две нове чињенице: што је признао да је Вучић административне прелазе променио у граничне и што је признао да је Вучић први српски државник који о КиМ преговара без ознаке 1244. Хвала му на том признању.

Као што сам и раније рекао, нећу се уплитати у јалове расправе са Крстићем, док он покушава да скрене суштину са издаје Косова и Метохије.

Мислим да Крле неће успети да фактурише овај промашени текст Александру Вучићу”, написао је Млађан Ђорђевић на свом Твитер налогу.