Прочитај ми чланак

Млађа опет демонтирао Јовану Јоксимовић: Од Телекома добијате 7 милиона евра?!

0

Лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, већ је једном својим гостовањем на телевизији К1 код Јоване Јоксимовић, и питањем како је купљен Танјуг, гурнуо руку у осиње гнездо. Данас је поново поставио питање брачном пару Жељку и Јовани Јоксимовић о нечему што их највише боли, а то су паре које зарађују на грбачи овог напаћеног народа.

Ђорђевић је на Твитеру поставио фотографију са прославе телевизије К1, на којој се налазе актуелна супруга председника Александра Вучића, као и његова саветница Сузана Васиљевић. У позадини се види један од поносних власника те телевизије, хармоникаш Жељко Јоксимовић.

Па шта се ја закопчавам на леђа?!“, прокоментарисао је Ђорђевић фотографију раздраганог друштва и присуство актуелне супруге и актуелне саветнице председника Вучића.

Потом је Ђорђевић питао брачни пар Јоксимовић:

“Кад смо већ код Јоксимовића, било би лепо да одговоре је ли тачно да су 2019. године с Телекомом потписали уговор на 5 година по ком ће у првих 18 месеци рада сваке од три телевизије које направе за исте добијати по 130.000 евра месечно, односно преко 7 милиона евра за 18 месеци.”