Прочитај ми чланак

МЛАДЕН -ОБРАЗ Проглашењем Ане Брнабић за премијера, АВ нанео највећу увреду Србима

0

Изјава лидера покрета „Образ”, Младена Обрадовића, поводом проглашења Ане Брнабић, бившег запосленика владине америчке агенције USAID и јавно декларисане лезбејке, за премијера Србије, од стране Председника Србије, Александра Вучића:

„Проглашењем Ане Брнабић за мандатара нове Владе, AV је нанео највећу увреду и несагледиву штету милионима Срба, часним домаћинима, племенитим мајкама, нашој деци.

Али, наша историја нас учи да ниједан издајник на тлу ове свете земље никада није однео коначну победу — па неће ни AV.
 
Зато, нема места малодушности! Нема одустајања! Нема предаје!
 
Позивамо све искрене родољубе да јавно иступе и осуде предлог постављања Ане Брнабић на место премијера. Позивамо посланике у Скупштини Србије да не гласају за њен избор. Позивамо народ на буђење из стања обамрлости и слуђености медијским обманама.

 
Нека буде борба непрестана!
 
НЕЋУ ДА ИЗДАМ!”

БОНУС ВИДЕО:

Гости медијске куће „Центар”, у емисији „Дебате” су били политички аналитичари проф. др Душан Јањић (директор Форума за етничке односе) и проф. др. Слободан Антонић (професор Београдског универзитета на Филозофском факултету, на одељењу Социјалогија). Током емисије они су говорили о будућем премијеру Србије и о томе како ће Вучић да влада Србијом са председничког места (01:33:30). Послушајте: