Прочитај ми чланак

Миша Вацић и типови с маскама носили левичарске пароле на антируском протесту!?

0

Око 100 младих припадника руске „антипутиновске“ емиграције и овдашњих ултралевичара одржали су на београдском Тргу републике „скуп подршке политичким затвореницима у Русији“ који се показао као лоше прикривена антируска и антисрпска пропаганда.

Протест се одвијао као добро организована приредба чији је програм, укључујући и пароле које су узвикиване до детаља наведен на сајту НВО.

Њени представници су са мобилних телефона читали припремљене говоре којима су оптуживали званичну Москву за терор над политичким неистомишљеницима, агресију на Украјину и ратне злочине, а затим су наводно „спонтани“ активисти су своја „лична истинита сведочанства“ о прогонима које су видели својим очима, а иста се могу наћи на фејсбук страници НВО.

Фото: Н.С. Србин.инфо

 

Међутим, оно што је све изненадило јесте присуство чланова организације „Српска десница“ и њиховог вође Мише Вацића, али и надасве необично понашање ових демонстраната.

Они су дошли маскирани, али под командом Вацића који се пријатељски осмехивао у камере, саопштило је Руско демократско друштво.

Затим су чланови „Српске деснице“ по Вацићевом сигналу подигли плакате с левичарским слоганима, како би се с њима фотографисали, а онда су се повукли.

Да ли је режим Александра Вучића на овај начин послао „појачање“ на протест, с обзиром на то да се окупио мизерно мало број људи?

Фото: Н.С. Србин.инфо

 

Н1: Истраживања јавног мњења у Србији показују да већина грађана Србије заправо подржава Путинову Русију

Но истраживања јавног мњења у Србији показују да већина грађана Србије заправо подржава Путинову Русију. А од недавно се појављују и вести о врбовању српских држављана за учествовање у рату против Украјине, али и гласине да су у Србији „вагнеровци“ и њихови симпатизери, како би држали под контролом руске емигранте.