Прочитај ми чланак

МИРОВИЋ: Вучић презире Србе, данас признао међудржавни реципроцитет са Приштином

0

Вучић је данас признао међудржавни реципроцитет између Србије и такозваног Косова, односно управо оно што је Курти тражио, поручује за Србин инфо проф. др Дејан Мировић.

– Пристао је да грађани из централне Србије узимају на админстративним прелазима, уместо својих личних докумената, некакве привремене потврде такозваног Косова. Једино што Вучић моли Куртија је да омогући режим пограничних области за Србе са севера КиМ, који више пута дневно прелазе границу и да не морају сваког дана по неколико пута да ваде потврде такозваног Косова већ да их добијају на неколико месеци, као Срби из централне Србије.

Да би се ова издаја и скандал прикрили, Вучић је причао данас о некаквим Чеченима који су дошли да убијају по северу КиМ.

Да ли су то они исти Чечени који су наводно требали по налогу из Подгорице да изврше један од безбројних атентата на њега у јануару ове године? Очигледно да у његовој фабрици лажи понестаје оригиналних идеја када треба да се прикрије издаја.

Његово данашње вређање српског народа као „кафанског „у смислу наводног недостатка храбрости, показује не само његову ЛДП идеологију већ и прикривени презир према Србима.

Данас је показао и ко му је послодавац, када је изнео апсурдну тезу да САД и ЕУ не контролишу Куртија. Што се тиче наводног изласка његове Српске листе из Куртијеве владе, који он стидљиво најављује, она је то обећала да ће урадити и у новембру 2021. ако се до тада не формира ЗСО. Дакле још једна неистина особе која је сплетом несрећних околности постала председник Србије – објашњава др Мировић.