Прочитај ми чланак

Мирослав Паровић: Најава избора је Вучићева бућка за сомове (ВИДЕО)

0

Уместо испуњења оправданих захтева грађана Вучић нуди паре како би се људи склонили са улице. Тим парама он покушава да опере савест и да сопствену одговорност и прљавштину пребаци на цео народ. Такође, нуди и изборе чиме попут бућке лови неке опозиционе сомове којима обећава већи број посланика и буџетских давања, а некима и улазак у наредну власт, пише у саопштењу Мирослава Паровића, лидера Народног слободарског покрета.

Како се додаје, стотине хиљада грађана је у протестима јавном акламацијом прихватило усмени договор да се у Србији мора мењати амбијент како би друштво могло да крене даље.

„Људи траже персоналне смене у влади како би јавност могла са презиром да погледа појединце који нису радили свој посао на ваљан начин. Такође, тражи се укидање националне фреквенције телевизијама које су израсле у симболе ужасног стања у којем се налазимо. Пинк је управо највећи симбол протеста и нулти циљ након којег ће пасти читав систем који нас једе деценијама“, наводи Паровић.

Како закључује, наставак протеста и непристајање су једина опција која остаје грађанима Србије, а уједно то је сигуран пут да овај мрачни режим падне.

„Свако ко се упеца на Вучићеву изборну бућку постаће његов саучесник и издаће чистоту народног бунта. Једна колона која се формирала на улици је српска парада победе и она не може да се купи новцем нити да се уведе у изборну кампању јер се покренула из саосећајности према младима који су страдали због лошег амбијента у земљи. Са таквим стварима трговине нема“, истиче Паровић.