Прочитај ми чланак

Милови „резервоари“ гласова се празне, Бошњаци и Албанци с Kосова неће гласати…

0

Председник Удружења Црногораца Kосова Сободан Вујичић саопштио је да највећи број Бошњака и Албанаца са правом гласа у Црној Гори који живе на Kосову неће изаћи у другом кругу председничких избора, или ће гласати за опозиционог кандидата Јакова Милатовића.

„Након разговора са значајним бројем породица косовских Бошњака и лбанаца који имају право гласа у Црној Гори, закључујемо да ће и поред великог притиска од стране Ђукановићеве дружине на Kосову, највећи број остати кућама или ће за будућег председника гласати Јакова Милатовића. Покушај Ђукановићевих медијских сателита да насловима како квази Удружења Црногораца Kосова ‘Ловћен и Перпер’ чији је ‘лидер’ једна те иста особа, подржавају актуелног предсједника Црне Горе збуне гласачко тело, ниесу уродила плодом, јер дотичног не подржавају чак ни чланова најуже породице, што сви ми који живимо на Kосово итекако добро знамо“, нагласио је Вујичић у саопштењу.

Закључио је како Ђукановић нема шансу да победи у другом кругу председничких избора који се одржава у недељу 2. априла.

„На крају не можемо а да не констатујемо да су Ђукановићеви „џепови и резервоари“, како је на погрдан начин назвао све оне грађане који имају право гласа у Црној Гори, све празнији и празнији“, навео је Вујичић.