Прочитај ми чланак

Милован Бркић – Што су затвори пунији слобода је ближа! (ВИДЕО)

0

Бркић тврди да је Вучић пустио Шешеља са повоца на њега, а за снимак који се врти на Пинку највише тврди да је исечен и извађен из контекста и да грађани треба да виде целу емисију. Зорана Кесића је означио као обичног кловна који је само наставио да ради као и Пинк.

У својим емисијама Кесић доводи неостварене људе из круга двојке и то за пет стотина евра. По мишљењу Бркића он баш ништа није урадио за новинарство у Србији. Бркић је убеђен да ће његовог заменика Милана Маланевића заразити вирусом Корона, а одговорног за то између осталог сматра и судију Небојшу Живковића који му је одредио притвор иако за три дана иде у пензију.

Тужилаштво и друге независне институције су највећи проблем овога режима а не опозиција. Тужилаштво треба да испита да ли је тачно да је Вучић само на респираторима покрао више стотина милиона евра.

Вучићу веома смета ударање у шерпе и лонце и то је један од начина како га сами грађани могу отерати. Проблем главни је у правосуђу а делиоци правде су сама канализација овога друштва. Нажалост полиција је претворена у партиску мафију а то је највише урађено новим запошљавањима без провера. Вучићу је циљ да од Србије направи калифат и зато доводи мигранте овде.

Мере Владе Србије сматра непотребним и оне су показале да нису добре јер пропорционално броју становника имамо највећи број заражених. Препоручујем свима ово ванредно обраћање.