Прочитај ми чланак

Милова „потресна“ исповест: Могао сам бити шеф у Комуналном, живот ме натерао…

0

Припремите марамице, и погледајте како се живот сурово поиграо са шефом црногорског режима

„Невјерне Томе“, које су се дрзнуле да више вјерују својим очима и разуму него ДПС-пропаганди, ни након три деценије Милове владавине нису успјели да схвате до каквих неслућених „висина“ је г-дин Ђукановић довео Црну Гору.

А, о жртви коју је шеф режима подносио свих ових година, „злопатећи“ се на позицијама предсједника и премијера Црне Горе, и да не причамо.

Тако се, гостујући на ТВ Фејс, Ђукановић потрудио да „запуши уста“ свима, коју су на „погрешан“ начин тумачили његово тродеценијско кормиларење опустјелом земљом:

„Кад се већ одричете своје приватности (а вјерујете да би је могао организовати јако лијепо за себе) хајде да покушате да урадите нешто што је вриједно, да сјутра кад се окренете за собом будете задовољни зато што сте жртвовали 30 година живота.

Ја сам задовољан данас, ја сам задовољан. Вјерујте, колико год је било тегобно, колико год је било изазовно укључујући и изазове за сам живот, ја сам увијек себи објашњавао – то је твоја одлука. Ако си желио да живиш миран живот, завршио си економију, могао си бити шеф рачуноводства у Комуналном предузећу. Од 7-3 и након тога на одмор.“.

Па, логично. Да је лако предсједник бити – зар би њега запало!?

А народ – ко народ, ништа не разумије. Ма кад би га, сиромаха, пожалили – као да би му помогли.