Прочитај ми чланак

МИЛОШ КОВИЋ: Издајнике као што су Вучић и Ђукановић Срби никад нису имали (ВИДЕО)

0

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је Милош Ковић, српски историчар, доктор историјских наука и ванредни професор на Филозофском факултету Универзитета у Београду.

Тема емисије је била прогон патриотских интелектуалаца у Србији и окупација српске државе од стране западних колонизатора.

У емисији је гост причао о судским тужбама које су подигнуте против њега од стране колега са катедре за Историју и поновном увођењу вербалног деликта у Србији, контроли прошлости како би се контролисала будућност Србије, хашком и другосрбијанском тумачењу српске историје и наметању кривице читавом српском народу за оба светска рата и ратова након распада Југославије, дубинском презиру западних елита према Србима и борби за смисао српске историје.

Ковић је говорио о његовом сукобу са др Николом Самарџићем и др Дубровком Стојановић, као и о повезаношћу режима Мила Ђукановића са другосрбијанским професорима на Одељењу за историју, Филозофског факултета уи БГД.

У емисији можете чути све о обнови нацизма у Источној Европи, како је католичка црква штитила усташе после Другог светског рата уз помоћ америчких обавештајно-безбедоносних служби, као и о српском пореклу Анте Старчевића

На крају емисије је било речи и о томе да ли косовски проблем може да се решава референдумом и на који начин опозиција треба да успоставља спољнополитичке контакте са западним државама, Русијом и Кином.

Сазнајте шта др Ковић мисли о експертској влади коју предлаже Савез за Србију, видовданском скупу испред Народне скупштине, издаји Мила Ђукановића и Александра Вучића, а наш саговорник је подсетио и како су издајници пролазили код других народа.

Шта је наш гост говорио и на многе друге теме погледајте и послушајте у видео прилогу.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!