Прочитај ми чланак

МИЛОГОРКА подржала срамни Закон: Председница СДП и њен заменик поднели оставке

0

Председница Социјалдемократске партије (СДП) Драгиња Вуксановић Станковић, поднела је оставку на ту функцију на данашњој седници Главног одбора партије.

 

Претходно је оставку поднео и њен заменик Рашко Коњевић.

Вуксановић Станковић је за председницу СДП-а изабрана на деветом редовном Конгресу у јуну прошле године, Коњевић за њеног заменика, а дотадашњи лидер партије, Ранко Кривокапић, за почасног председника странке.

Вуксановић Станковић била је тада једини кандидат/киња за челну позицију СДП-а.

На парламентарним изборима одржаним 30. августа, СДП је освојио два мандата.

СДП је након седнице Председништва одржане након избора, констатовао да је остварени резултат испод очекивања, али и да су добијени гласови израз отворене и искрене подршке њиховој политици.

Иначе, партија и кадрови СДП су продужена рука Миловој ДПС-у, а снажно су подржали у Скупштини и његов срамни Закон против СПЦ који је покренуо народ на литије и на крају Мила оборио с власти.

Као што видимо, сви србомрсци као пацови свакодневно напуштају Ђукановићев брод који тоне незадрживо.

Удата је за Миловог Врховног државног тужиоца Ивана Станковића.

Данас је и будући премијер Здравко Кривокапић изјавио да ће преиспитати порекло имовине, тендере, кредите и станове… Много су се обогатили током три деценија владавине сви блиски Милу и Миловом режиму и тиме учинили несагледиву штету народу.

Србин.инфо овом приликом подсећа на текст сјајног Михаила Меденице, који смо пренели на нашем порталу 22. августа ове године, о карактеру дотичне Драгиње након њеног „отвореног писма митрополиту Амфилохију“  https://srbin.info/pocetna/aktuelno/medenica-secate-li-se-sta-su-to-dusa-i-obraz-postovana-draginja-vuksanovic/?lang=lat