Прочитај ми чланак

Мило тврди да се слике са литија „предувавају“ и „дуплирају“ (ВИДЕО)

0

Председник Црне Горе Мило Ђукановић, ових дана не часи часа, него опањкава и напада у страним медијима и државама, део свог народа и једину канонску цркву у Црној Гори

Председник Црне Горе Мило Ђукановић, ових дана не часи часа, него опањкава и напада у страним медијима и државама, део свог народа и једину канонску цркву у Црној Гори.

Фото: Принтскрин

Поред бројних израза којим „чашћава“ преко 150.000 својих суграђана, који из недеље у недељу показују шта мисле о Закону који је донесен, називајући их, између осталог, „лудачким покретом „, те „заведеном масом“, овог пута поред редовних „епитета“, потрудио се да дода још два нова израза.

Наиме, он је за Ројтерс казао да се слике са литија „дуплирају“ и „предувавају“, иако несмо сасвим сигурни како се то ради. Ђуканаовић је споменуо да се слична ситуација дешавала за време Слободана Милошевића када су наводно дуплиране фотографије да би се видело да има наводно више света него што је заправо истина.
Иначе,фотографије које су јуче обишле свет, снимане су чак и из дрона, што је врло тешко да се монтира.

Величанствене слике из целе Црне Горе, васкрснуће православља су мотив и елан за регион и цели православни свет, који се диви једном народу који пешачи километрима, по зими, снегу, киши и хладноћи, да би одбранио своје светиње.