Прочитај ми чланак

Мило на дан избора спрема Вучићевске методе, у 20 часова сви да смо спремни …

0

Да нисмо ми данас организовали протест подршке народу у Црној Гори, него други би организовао лажни протест, на којем би се изрежирали инциденти у интересу режиа Мила Ђукановића.

Ово је за „Србин инфо“ изјавио Дамњан Кнежевић из Народних патрола, који је изразио наду да ће на изборима у Црној Гори победити демократија и воља народа, ко год да освоји власт.

– Бојим се да ће у недељу бити инцидената, који су планирани и у субуту увече у Београду и широм ЦГ. Могуће је да ће режим у ЦГ да се послужи Вучићевским методама, да поломе кутије ако виде да им резултати не иду на руку, да изазову некакво ванредно стање и да купе време.

Сутра увече после 20 часова позивам народ да буде спреман у Београду и у Црној Гори, а народ у Црној Гори да узме оружје у руке, а то је оловка и да на изборима обори с власти диктатора и криминалца. Мило, ако је паметан, неће правити никакве проблеме.

Када је реч о независности ЦГ, нека народ ЦГ одлучи да ли жели да живимо у једној или две државе. Важно је да не будемо једни против других, јер смо један народ. Можемо да живимо и у две државе – закључио је Кнежевић.

Дамњан Кнежевић је био на антимилогорском скупу у Београду.
Скуп за подршку народу ЦГ, да се ослободимо страха!