Прочитај ми чланак

Милионе које је зарадио на „ретардираности грађана“ Митровић троши у Паризу

0

Жељко Митровић и његова супруга Милица Митровић приредили су рођенданско изненађење својој ћерки Андреи у Паризу. Након вечере у једном париском ресторану, изашли су на терасу са погледом на Ајфелов торањ, а све то је платио профитер Жељко Митровић, који је недавно извређао све гледаоце своје телевизије, назвававши их ,,ретардима" на којима он зарађује.

Андреа је рођендан обележила са породицом и пријатељима у главном граду Француске, а њена мама Милица Митровић поделила је део атмосфере са славља на свом Инстаграм профилу.

Наиме, цела породица је вечерала у једном париском ресторану, а само неколико минута пре него што је откуцала поноћ изашли су на терасу са директним погледом на Ајфелов торањ, где је Андреу чекало специјално изненађење за 21. рођендан.

Латице црвених ружа, шампањац, свеће и број 21, а цело луксузно изненађење и пут у Париз обезбедио је Жељко Митровић, који се на Твитеру се похвалио својом организацијом, те је написао и да је променио светла на Ајфеловом Торњу!

Све ово не би било толико страшно, да пре само неколико месеци Жељко није јавно понижавао своје гледаоце од којих зарађује новац. С обзиром на то да често улази у вербалне конфликте на Твитеру, тако је било и тада, када је у одговору на једну од критика написао: „Наравно да сам профитер који профит гради на вашој ретардираности. Да нисте толико глупи, никада не бих бележио рекордне профите“. Након овога само је наишао на још већу осуду на овој друштвеној мрежи, а јасно је да му ни после тога није глупо да приказује свој луксузан живот.