Прочитај ми чланак

Милена Поповић: Нећу да будем само Оливерова удовица; сад сам и званично у СНС

0

Не желим да живим у прошлости, колико год то некоме грубо и тешко звучало. Сад сам званично ушла у СНС. Бићу максимално укључена у кампању и у све страначке активности. Александар Вучић очекује моје значајно ангажовање у кампањи, рекла је Милена Поповић, у новом интервјуу недељника НИН.

Интервјуом за НИН доказала је да ће одговарати на питања свих медија без изузетка, као и то да НИН и власт могу да се нађу за истим столом, за којим је Поповићева говорила о разлозима уласка у политику, плановима и будућем ангажману, као и о прошлости која је још увек лишена епилога у виду истине о томе ко је наручилац и извршилац убиства Оливера Ивановића.

screenshot/Prva

Иако је пре годину ипо дана рекла како неће улазити у политику, према њеним речима, за то време ствари могу значајно да се промене.

„Имала сам више од 500 дана да размишљам о свом животу и да донесем неке важне одлуке. Тада нисам желела да се бавим политиком, али сада желим“, рекла је она.

Поповић је истакла да је Оливер у њој препознао вештине за бављење политиком, те је сматрао да ће она бити његова наследница.

„Ми смо почели да радимо заједно пре његовог убиства. Ја сам радила читаву његову кампању. Била сам његова апсолутна подршка. Све оно што сте након убиства могли да видите, овај слоган „Нас је ипак више“ ја сам смислила. Оливер је мислио да је најважније да се политички едукујем уз њега и да онда, у неком тренутку који он препозна као погодан за њега, уђем у политику“, навела је Поповић.

Према њеним речима, не зна како би Оливер данас поступио, али сматра да би је сигурно подржао.

„Не могу са сигурношћу да тврдим да он не би био најоштрији противник СНС-а, као што не могу да тврдим да не би био на СНС-овој листи, зато што је он имао различите периоде у животу. То можете да видите ако прочитате његову биографију. Ово је искључиво моја одлука и не знам да ли би се Оливер са њом сагласио, али би ме апсолутно подржао шта год да сам одлучила“, рекла је Поповић.