Прочитај ми чланак

Милена Поповић-мало пластичне операције и груди на Инстаграм,мало функција у Влади

0

На седници Владе Србије, која је одржана данас, одлучено је да Милена Поповић буде нова државна секретарка у Министарству туризма и омладине.

Милена Поповић, невенчана супруга убијеног лидера Срба са Косова, Оливера Ивановића, добила је функцију у Министарству турзима и омладине на чијем челу се налази Хусеин Мемић. Њено именовање потврђено је данас на седници Владе Србије.

Foto: Youtube

Милена Поповић је по професији историчарка уметности, а пре ангажмана у министарству је радила као асистент на Академији уметности у Косовској Митровици.

Она се недуго по убиству Оливера Ивановића преселила из Северне Митровице у Београд, из безбедоносних разлога, а потом и прихватила посао у Канцеларији председнице Владе Ане Брнабић.

Пре две године она се учланила у Српску напредну странке, да би након избора 2020. године постала и посланица у Скупштине Србије.

„Ја сам од почетка не својом вољом на неки начин постала део политичке јавности Србије и сада сам одлучила да конкретно почнем да се бавим политиком и одлучила сам да своју подршку пружим Српској напредној странци и Александру Вучићу, посебно инспирисана последњим нападима на њега“, рекла је невенчана супруга убијеног лидера Грађанске иницијативе Слобода, демократија, правда Оливера Ивановића својевремено за Нова.рс.