Прочитај ми чланак

Милана Кнежевић открио: Шта се заиста догодило када ми је полиција упала у кућу

0

Саопштење Управе полиције да су моја мајка и брат од стрица били упознати са својим правима приликом демолирања наших породичних домова, и да нису имали примједби на поступање полиције, представља класичну замјену теза, и покушај да се брутално малтретирање моје уже породице презентује као јавно криминално жигосање.

Истина је сљедећа, кршећи Наредбу о претресу, умјесто у 06 х како то пише у истој, демолирање моје породичне куће отпочело је око 5:20 х, тако што су разбили улазна врата, с упереним дугим цијевима у моју мајку без показивања наредбе и присуства свједока. Претрес је толико био детаљан да су истраживали и читуље мог покојног оца и стрица које чувамо као успомену на њих. Мој рођени брат од стрица, у присуству три ћерке, супруге и мајке, лежао је сат времена на поду док су у њега биле уперене дуге цијеви.

Најстарија ћерка која се седам година лијечи од тумора, дан прије упада маскираних крвника примила је хемотерапију, а средњој малољетној ћерци, док је још била у кревету уперили дугу цијев у чело, од чега јој је позлило. А стрину, жену нарушеног здравља од 71. годину су одгурнули у собу и затворили јој врата. Моје братаничне су на крају завршиле у Ургентном центру за шта постоји и медицинска документација. А што се тиче потписаног Записника од стране моје мајке и брата од стрица, ноторна је лаж да их је било ко од присутних инспектора и десетина маскираних фантома питао да ли имају било какве примједбе, већ су им само наредили да морају потписати записник, да би их након тога стрпали у марицу.

Зато позивам судију Миланку Калуђеровић која је саслушавала моју мајку да презентује јавности записник о саслушању Ратке Кнежевић у којем јасно пише што је изјавила о злочиначком третману кроз који је прошла од стране десетина непознатих лица за која сумњамо да су полицајци. А посебно је криминалан дио Наредбе о претресу у којем се мој рођени брат Мирко сумњичи за држање експлозивних направа и оружја. Извршеним претресом, не да нису нашли експлозивне направе и оружје, већ су грубо прекршили Закон и саму Наредбу односећи из куће сабљу коју сам добио на поклон од премијера Дагестана о чему су и медији извјештавали.

Какве везе има сабља са експлозивним направама и ватреним оружјем? Уосталом, пошто су нам однијели и ресивер за видео надзор, позивам их да објаве црногорској јавности снимак упада у нашу кућу. На снимку ће се најбоље видјети бројност репресивне хунте и њихове намјере према жени од 69 година за коју су знали да је сама у кући. Такође, брутална је лаж коју су објавили поједини режимски медији да је мој рођени брат Мирко побјегао за Србију. Он је у четвртак, у поподневним часовима, на граничном прелазу Добраково, као слободан грађанин евидентиран од стране граничне полиције која га је могла ухапсити по Наредби о претресу и привођењу, а која је донесена два дана раније.

Као и што је ноторна лаж да је он организатор и учесник напада на припаднике САЈ – а 29. децембра у Зети, јер постоје на десетине свједока који су били са њим у том тренутку у једном локалу, а за шта и сама Управа полиције посједује снимке изузете са камера поменутог објекта. Сваком у Црној Гори је јасно да сам искључиво ја мета ових срамних напада којима се покушавам испровоцирати од стране Мила Ђукановића, не би ли моја реакција била повод за увођење ванредног стања и забрану молебана и литија.

Пошто мене наводно штити посланички имунитет, мој брат Мирко је на противзаконитим мјерама тајног надзора већ неколико мјесеци, не би ли прислушкујући и пратећи њега, дошли до неке моје “ кривично правне” радње. Морам их разочарати, једини наш “гријех” је што смо против овог режима, и ако су помислили да ће нас овим противзаконитим насиљем и хапшењима уплашити, грдно су се преварили. А због тога није потребно да нас прислушкују и прате, јер ми јавно саопштавамо оно што им мислимо.