Прочитај ми чланак

Милачић након пуштања на слободу: Мило Ђукановићу, више не контролишеш Црну Гору!

0

Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић јавности се обраћа поводом његовог данашњег хапшења. Милачић је том приликом поручио да то што се дешава у Црној Гори нема везе са политиком, већ да је то огромна борба између љубави и мржње, истине и лажи, правде и неправде.

Црна Гора је, према његовим речима, данас једна велика шанса, зато што се у мору „ове огромне кризе отворила и једна невиђена нада, искра и огромни пламен“.

Милачић је подсетио да је данас омдмах по слетању на аеродром приведен и ухапшен.

„Када сам слетео на аеродором, у канцеларији сам видео да нисам једини. Данас је ухпшена и мајка Милана Кнешевћа и још 16 људи већином из Зете“, рекао је он.
Како је навео, у Црној Гори је на сцени невиђена диктатура.

„Хапсе људе, легитимишу, прводе младе људе по целој Црној Гори“, рекао је Милачић и додао да све то што се дешава нема везе са православљевм, већ са стабилношћу региона.
Он је истакао да Ђукановић нема више ауторитет и да више не контролише Црну Гору.

„Мило Ђукановићу, готов си! Схваташ да више не контролишеш Црну Гору. То је човек који је за кратко време игубио моћ“, рекао је он.

Председник Праве Црне Горе око четири сата био је на саслушању у Центру безбедности у Подгорици, након чега је пуштен на слободу. Милачић се по пуштању из притвора огласио на свом профилу на Фејсбуку и поручио: „Доље ланци и окови, не вежу се соколови“.

Милачић је ухапшен раније данас, одмах пошто је авионом из Београда слетео на аеродром у Подгорици.

Њему су службеници Управе полиције пришли, обавестили га да му морају уручити позив, не појашњавајући о чему се ради, након чега је полицијским возилом спроведен у Центар безбедности.