Прочитај ми чланак

Михаиловић демантује Глишића: У СНС прешли од раније избачени чланови

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) је демантовао изјаву председника Извршног одбора СНС Дарка Глишића о преласку четири члана ПОКС у СНС.

„Мирко Глибо је искључен из странке одлуком Председништва ПОКС још пре месец дана, а Предраг Милошевић, бивши председник ОО ПОКС Земун, чак пре скоро годину дана. На делу је злоупотреба целог државног апарата у сврху притиска на чланове ПОКС да напусте странку, јер се снажно одупиремо срамном француско – немачком споразуму. Очигледно ти притисци слабо дају резултате, када функционери СНС морају да измишљају лажи. Овде се ради о бившим члановима, а не о садашњим. Не знам да ли су новопридошли чланови довели напредњаке у заблуду и слагали их да су у нашој странци, али ако јесу, предлажем им да свима њима ускрате оно што су им обећали за прелазак“, изјавио је председник ПОКС и народни посланик Војислав Михаиловић, а преноси Н1.

Како се наводи у саопштењу, ПОКС је спреман да медијима достави детаљну документацију ако им је потребна, која потврђује да се ради о бившим члановима ПОКС, а не о преласку у СНС.

Подсетимо, у просторијама Српске напредне странке представљена су четири нова члана те странке, који су у СНС прешли из Покрета обнове краљевине Србије због, како су навели, „неоснованих напада на председника Србије Александра Вучића“ од стране ПОКС-а и коалиције НАДА,.