Прочитај ми чланак

Мића Јовановић на Пинку променио причу: Био сам љут на Палму па сам лагао?!

0

Власник универзитета "Мегатренд" који је данас за портал Нова испричао врло прецизно шта је све видео на раскалашним журкама, оптуживши и СПС бившег министра и Палму и понудио се да иде на полиграф да сведочи да је то истина (видети у линку са Твитера испод текста), само неколико сати касније је дошао на Пинк и у друштву адвоката и Палме испричао потпуно другу причу...

Осим што су сва три госта (и водитељка) закључили да су за све криви медији и опозиција, а Палма невин као беба, Мића је још и понудио да сведочи у корист Палме.

На питање зашто је изјавио све оно што је изјавио (видео својим очима да је Палма подводио девојке, жене, чак и певачице политичарима и да су одлазили у собе налик оних из бордела што може на суду да посведочи), Мића је одговорио да је „био мало љут па је то изјавио“?!

Овом овог мега преокрета у року од само неколико сати, требало би додати и Палмину данашњу изјаву да „добро зна где је неко седео кад је неко погинуо у саобраћајки, али да неће да каже ко је у питању“, што је јасно схваћено као упозорење „некоме“. Након тога је и Мића променио плочу за 180 степени, а таман је осим Палме окривио и бившег СПС министра за баханалије.

Да се „нешто“ десило у току дана, јасно је  и по оркестрираном нападу Вучићевих медија на главну звезду Палминих журки Ђанија, кога је Палма као великог пријатеља пре само недељу дана водио у Египат заједно са гомилом жена запослених у Јавним предузећима Јагодине, и све то о народном трошку.

Занимљиво, режимски таблоиди у сутрашњем броју (понедељак) доносе ексклузиву да је „код Ђанија нађено 5 кг дроге и оружје“ и јасно га повезују са диловањем дроге јер је у Бечу ухапшен менаџер Српске кафане (извесни Црногорац Барнић) и том приликом је у кафани пронађена дрога, новац и калашњиков, а са насловнице сутрашњег броја „Курира“ искаче изјава Ђанија да је заједно са Барнићем држао ресторан јер му је он велики друг и пријатељ, али да не зна чиме се бави“…

Углавном, Палмин Ђани је од данас у Вучићевим медијима означен као дилер дроге, тако да Палма никако не може да се опусти.

Јасно је само да у криминалној Србији свако свакога држи у шаци…