Прочитај ми чланак

МЕТЛА 2020: Смена еволуцијом, а не револуцијом

0

Челници Покрета Метла 2020 поручили су вечерас у Крагујевцу да власт Српске напредне странке (СНС) мора да оде, али да ће то бити могуће урадити еволутивним путем, а не револуцијом.

Члан Председништва Покрета Метла 2020 Новица Антић и лидер Војног синдиката Србије рекао је да је и ова и претходна власт опљачкала земљу и грађане.

„Имам обавезу и према својој децида људи попут Вучића, Вулина, Ђиласа више никада не владају Србијом. Оловком, која ће имати улогу метле, послаћемо их на сметлиште историје“, истакао је Антић.

Члан Председништва Покрета и председник Староседелаца из Краљева Иван Матовић упозорио је да је притисак на бираче највећи на локалу. „Канцер креће од Месних заједница. Прелетачи који иду из странке у странку, а онда имамо то да нам се деца никада не враћају из Београда у Краљево“, рекао је Матовић.

Он је закљкучио да су нам „потребни нам нови људи, а не партијске пијавице и крпељи“. Председник Демократске странке Србије (ДСС) и члан Председништва Покрета Метла 2020 Милош Јовановић рекао је да је министар полиције Небојша Стефановић у сукобу интереса због афере Крушик, а највероватније је извршио у кривично дело трговина утицајем.

„Ми смо изгубили државу, нема независног правосуђа, тужиоци не смеју да раде“, навео је Јовановић и закључио да „смена режима захтева време, постојаност и стратегију“.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!