Прочитај ми чланак

МЕНТОЛ Вучић прекинуо владику: Можда ми вичу Вучићу педеру! (ВИДЕО)

0

Да је председник Србије након што је други пут постао студент решио да постане главна фаца која "обара са ногу" у свакој прилици потврдио је када је, током посете Републици Српској, прекинуо владику који му се обраћа због довикивања деце из позадине, а Вучић је констатовао да му се учинило да се ради о "Вучићу, педеру". Да, то се десило. Не, није Њуз.

Кориснику твитера који је поделио овај видео је, како је рекао, било неугодно.

 

– Живо ме занима какав је коментар владике после ове немиле сцене – гласи једна од коментара.

 

– Ако га воле толико у Босни, да им га поклонимо. Мада реално већа му*а Додик има од Овог што воли да му се виче педеру. Навика је чудо – каже корисница твитера.

– Лепо искрено да ми се каже да ли ћимати проблем кад дођем у Србију Моја мајка ми је рекла да будем мирна јер многе хапсе. Мајка ме моли да престанем са коментарима јер се боји мени кад дођем у Србију – додаје твитерашица из претходног твита.

 

– Буквално ми, физички, изазива мучнину – каже твитерашица.

– Од свих одвратних наступа, убедљиво су му најгори они када се као нашали, када се мученик труди да буде духовит и шармантан – констатује твитераш.

– Не знам да ли је одвратније када је као љут и виче или када хоће да буде духовит. Идиот невиђених размера – додаје корисник твитера.