Прочитај ми чланак

Медојевић тражи хапшење милогорца – реаговали ДПС и Генци Ниманбег (ВИДЕО)

0

Поводом расправе о избору потпредсједника Парламента Бранке Бошњак и Страхиње Булајића рекао да је важно да се више никад не дозволи да се Парламент "скрнави од стране полицијских и параполицијских и криминалних структура као што је то било у претходном сазиву, када су у Скупштину упала лица са војничким чизмама и оскрнавиле његову аутономију

Посланик Покрета за промјене Небојша Медојевић потврдио је да тај клуб неће гласати за предлоге Владе премијера Здравка Кривокапића сем за Закон о слободи вјероисповјести, све док је Драган Благојевић на челу Управе полиције.

Поводом расправе о избору потпредсједника Парламента Бранке Бошњак и Страхиње Булајића рекао да је важно да се више никад не дозволи да се Парламент „скрнави од стране полицијских и параполицијских и криминалних структура као што је то било у претходном сазиву, када су у Скупштину упала лица са војничким чизмама и оскрнавиле његову аутономију“.

Он је рекао да је „криминалац који данас постаје в.д. директор полиције директна провакација посланицима ДФ“.

„Он је овде члановима специјалне и посебне јединице наредјивао да посланике ДФ неуставно и незаконито лишава слободе. Тог дана је угажен и овај парламент, то је био државни удар…Премијер је направио провокпцију према посланицима ДФ, умјесто да је тај човјек буде ухапшен,“ рекао је. Медојевич је оптужио премијера да “ именује најоданије војнике ДПС у владу“.