Прочитај ми чланак

Медојевић: Мило је спреман да изазове рат само да би сачувао своју кокаинску власт

0

"Опасна игра најдубљим осјећањима људи. Решење је само дијалог и договор по принципу сва права свима", навео је Медојевић

„Граџанисти Сорошоиди ћуте. Професионални припејд Црногорци ћуте. Језик мржње од стране сваке власти води земљу у фашизам и насиље“, написао је на свом Фејсбук профилу лидер ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић.

foto: screenshot

Он оцјењује да је решавање међунационалне и вјерске проблеме наметањем решења и насиљем запалило бившу СФРј.

„Опасна игра најдубљим осјећањима људи. Решење је само дијалог и договор по принципу сва права свима„, навео је Медојевић.

Он је додао да је све остало опасно играње ватром.

„Можда смо луди, из перспективе дикатора и његових полтрона, што се не слажемо са његовом кокаинском визијом Црне Горе као Колумбије на Јадану и Црногораца ко његовоих поданика. Али то лудило је и одржало Црну Гору као државу вјековима„, навео је лиде ПзП-а.

Како је казао, вјероватно су и османски и аустроугарски и италијански, њемачки окупатори мислили да је овај народ ЛУД, јер се не покорава.

„То лудило је сачувало Црну Гору. Обично се у сјећању нашег народа то лудило звало патриотизам, чојство и јунаштво“, појаснио је.

И стварно, сматра Медојевић, за сваког издајника, онај који је спреман на жртву за своју идеју, земљу, народ, изгледа као лудак.

„Не буди луд, ИЗДАЈ, кажу они.

Не буди ИЗДАЈНИК, БОРИ СЕ, кажемо ми.“

„Ђукановић је спреман да изазове рат само да би сачувао своју кокаинску власт“, закључио је лидер ПзП-а.