Прочитај ми чланак

Медојевић: Једина безбедносна претња за Црну Гору је ДПС мафија

0

"Али Вељовић и Лазовић су заузети шверцом цигарета, грађевинским бизнисом, прањем пара и праћењем литија и ДФ, па немају времена да се баве мафијом у Црној Гори"

Предсједник ПзП-а, Небојша Медојевић, рекао је, поводом три убиства, самоубиства и рањавања у једном дану, да је на дјелу хибридни рат мафије против државе.

foto: screenshot

„Три убиства , једно самоубиство и једно рањавање у истом дану. Хибридни рат МАФИЈЕ против ДРЖАВЕ. Једина безбједносна пријетња за ЦГ је ДПС МАФИЈА“, поручио је Медојевић.

У свакој нормалној држави, каже он, министар унутрашњих послова би смијенио дитектора полиције и помоћника за борбу против организованог криминала. Састало би се Вијеће за националну безбједност и Премијер би се обратио нацији са конкретним планом.

„Али Вељовић и Лазовић су заузети шверцом цигарета, грађевинским бизнисом, прањем пара и праћењем литија и ДФ, па немају времена да се баве мафијом у Црној Гори“, казао је Медојевић.

Како је казао, мафија у ЦГ је политичког профила , а ДПС је политичо крило мафије.

„Напад на Цркву и православље је заједнички пројекат глобалних сатаниста и локалне мафије. Зато је смјена овог сатанистицког режима предуслов оздрављења нације и државе“, закључио је Медојевић.