Прочитај ми чланак

МЕДОЈЕВИЋ ИЗ КАРАНТИНА: Стоп лажима, режим обмањује јавност о броју тестова

0

МЗ-НКТ масовно обмањује јавност о броју тестова у Црној Гори и шаље лажну информацију да је Црна Гора у врху земаља по броју тестираних.

Црна Гора је до сада тестирала САМО 824 особе или 0,1% становника.

Италија је до сада тестирала 506-968 или 0,8% становника и ако су касно почели са мјерама, сада дневно тестирају 30.000 лица. Значи да је Италија са 60 милиона становника тестирала 8 пута више људи по глави становника него Црна Гора.

ЈУЖНА КОРЕЈА је тестирала 316.664 лица сто је 0,6% популације. Значи да су тестирали 6 пута више од Црне Горе. Од њих иначе треба да се користе искуства у спречавању ширења вируса и заустављању епидемије.

ЊЕМАЧКА тренутно тестира 500.000 грађана НЕДЕЉНО или 0,6% популације. НЕДЕЉНО! Њемачка тестира НЕДЕЉНО 6 пута више него Црна Гора за читаво вријеме трајања епидемије. По глави становника.

„Разлог зашто Њемачка има тако мало смртних случајева у односу на број потврђених случајева може се објаснити чињеницом да имамо пуно лабораторијских дијагноза“, рекао је др. Кристиан Дростен из берлинске Универзитетаке болнице Черити.

УЈЕДИЊЕНИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ су тестирали 125.000 лица или 1,3 популације сто је за 13 пута више него ЦГ, по глави становника

СЛОВЕНИЈА је тестирала 9860 ( 15.03) или 0,4% попилације тј. 4 ПУТА ВИШЕ него Црна Гора.

Аустралија је до 1. априла тестирала 257.000 или око 1% од 25.5 милиона становника.10 пута више него Црна Гора.

ПОНАВЉАЋУ СТАЛНО:

ЕФИКАСНА БОРБА ПРОТИВ ВИРУСА КОВИД19 ЈЕ НЕМОГУЋА БЕЗ МАСОВНОГ ТЕСТИРАЊА , РАНЕ ИДЕНТИФИКАЦИЈЕ И ИЗОЛАЦИЈЕ ЗАРАЖЕНИХ И ЊИХОВИХ КОНТАКТА!

Тако се прекида ланац ширења вируса!!!

ЗАШТО ВЛАДА И НКВД НЕ ПОШТУЈУ ГЛАВНУ ПРЕПОРУКУ СЗО И ЛЕКЦИЈЕ ИЗ ИСКУСТВА УСПЈЕШНИХ ЗЕМАЉА?

Влада ЦГ овим мјерама напада ГРАЂАНЕ , УСТАВ, ДЕМОКРАТИЈУ.

ЈЕДИНА МЈЕРА И ПОЛИТИКА ВЛАДЕ ПРЕМА ВИРУСУ ЈЕ ДА СЕ СВИ САКРИЈЕМО И ДА ЧЕКАМО ДА ПРОЂЕ!

СРАМОТА