Прочитај ми чланак

Матовић открио: Само у Краљеву је СНС запослио преко 100 својих људи у ЕПС-у!

0

Члан председништва Покрета Метла 2020 Иван Матовић изјавио је да владајућа коалиција коју предводи СНС запошљава људе на основу страначке припадности, и да је то основ за корупцију у земљи.

Матовић је, стојећи испред зграде ЕПС-а у Краљеву рекао да је СНС у последњих 8 година у том граду запослио више од 100 својих страначких људи у локалној Електропривреди Србије.

“Ова зграда грађане Србије кошта седам и по милиона евра за осам година колико је СНС на власти”, нагласио је члан председништва Покрета Метла.

Матовић је обећао да ће Метла 2020 укинути страначко запошљавање и искоренити корупцију.

Члан председништва Покрета Метла 2020 Иван Матовић изјавио је и да ће тај покрет „једном за свагда искоренити корупцију и страначко запошљавање“.

„Владајућа коалиција на власт је дошла 2012. године са 2 крупна обећања – да ће зауставити страначко запошљавање и да ће искоренити корупцију. Од тада, и једно и друго су довели до савршенства“, навео је Матовић.

Он је оценио да су људи без страначке књижице неподобни и да не могу да нађу посао.

„Страначка књижица вас штити за шверц оружја, да некажњено прођете у саобраћајним несрећама, да градите без дозволе. Покрет Метла ће зауставити једном за свагда и корупцију и страначко запошљавање. Направићемо уређену државу у којој ће наша деца желети да живе“, закључио је Матовић.