Прочитај ми чланак

Марко Мишковић пуштен из затвора!

0

294599_marko-miskovic07122012foto-a-stankovic005_f

(Курир)
БЕОГРАД – Син власника Делте Мирослава Мишковића, Марко Мишковић пуштен је данас из притвора Окружног затвора, сазнаје Курир. Мишковићу јуниору одређена је мера кућног притвора и стављена му је наногица. Он је у току дана изведен из затвора, а представницима медија није било дозвољено да га фотографишу!

Наиме, Апелациони суд у Београду 22. марта 2013. потврдио одлуку којом је за још три месеца продужен притвор власнику „Делта Холдинга“ Мирославу Мишковићу, његовом сину Марку, и власнику Нибенс групе Милу Ђурашковићу који по тој одлуци може да им траје до 9. јуна.

Притвор је Мирославу Мишковићу и Ђурашковићу продужен због опасности од бекства и узнемирања јавности, а Марку Мишковићу само због опасности од бекства. Тужилаштво за организовани криминал је претходно тражило продужење притвора и изразило несагласност да се притвор замени кућним притвором Мирославу Мишковићу, а Марку одузимањем пасоша уз полагање јемства, ради неометаног вођења истраге.

Мишковићи, Ђурашковић и још седам окривљених који се бране са слободе сумњиче се да су малверзацијама оштетили путарска предузећа за око 30 милиона динара.Они су у притвору од 12. децембра.

Марко Мишковић је 22. марта добио ћерку Антонину са поп певачицом Јованом Николић.