Прочитај ми чланак

Мариника раскринкала Весића, полицију, а онда и другосрбијанку Дубравку Стојановић

0

Док се режим данас хвалио како су луксузни, премијум "Ленд ровер дискавери" џипови, купљени народним парама (и то од фирме чији је власник високи члан СНС-а), већ ухватили велики број возила у прекршају на београдским улицама, народна посланица Мариника Тепић је на друштвеној мрежи "Твитер" демонтирала Горана Весића и његов режим.

– Сигурно ће „Око соколово“ прво казнити власнике начичканих кола иза Полицијске ст. 29.новембар – сви усред кружног тока! А и ко би нормалан посумњао у злоупотребу снимања кретања људи, „уобичајених“ рута, одредишта… И оне већ стотине „Хуавеј“ камера су само за жуту траку… – написала је Тепић на „Твитеру“.

Она је критиковала и другосрбијанску историчарку Дубравку Стојановић, која је осула дрвље и камење по Благоју Јововићу, атентатору на Анту Павелића.

– Што је много, много је и од проф.Стојановић. Ако је име Благоја Јововића, атентатора на крволока Павелића, „нецивилизацијски суноврат“ – сматраћу се нецивилизованом. Немци и данас славе Штауфенберга, нацисте, који је покушао атентат на Хитлера. И већ 40 год му улица носи име! – истакла је Тепић.