Прочитај ми чланак

МАРИНИКА: Напали ме хакери због писања о черупању Телекома

0

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић каже да су њени профили на друштвеним мрежама под "сајбер нападом" зато што захтева детаљну контролу пословања "Телекома Србија".

“Сајбер напад на моје профиле због захтева за ревизију трансакција Телекома очерупаног за партију и братију – најозбиљнији је до сад. Толико узнемирење? Као и Курира. Јер ћемо открити како је власник Курира Игор Жежељ добио 10 милиона евра пре но га је купио?”, објавила је потпредседница ССП на свом Твитер профилу.

Тепић је у уторак изјавила да након “буразерских послова” са функционерима СНС вредност државног телекомуникационог оператера “Телеком” није, како је саопштено, четири милијарде евра, већ да сада “не вреди ни евра”, и затражила формирање независне, стручне комисије која би испитала његово пословање.

Вредност “Телекома”, рекла је Тепић, појела је “партијска екипа” Српске напредне странке.

Тепић је у обраћању испред пословне зграде “Телекома” у уторак рекла да ССП захтева да се хитно оснује стручна комисија која ће испитати пословање те компаније, и да се објави извештај ревизора о његовом пословању. Она је додала да се том државном предузећу догодила “ротација власништва”, па је “Телеком” постао власник 100 одсто “Коперникуса”.

“То раде да би покушали да заварају ревизора. Додатно брине то што се показало да је ‘Телеком’ обезвређен, да је појео сам себе. Као што сам рекла, страначка групација се понаша као пијани милионер, нашу телекомуникациону мрежу арчи и исисава, да би обезбедила медијски монопол. Највиши функционери ‘Телекома’ су чланови СНС – Милан Божић, председник надзорног одбора, Јана Љубичић, функционерка СНС која је пружила подршку Милутину Јеличићу Јутки”, рекла је Тепић.