Прочитај ми чланак

Мандић: Ђукановић је радио на рушењу сваког српског председника (ВИДЕО)

0

„Кад год Ђукановић почне да прича о томе како је Црна Гора угрожена из Србије, како је мала и суверена и да Србија врши страшан притисак, знајте да преко своје агентуре у Београду ради на рушењу некога у Србији“

Предсједник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић је у емисији „Телеринг“ на Радио-телевизији Републике Српске казао да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић увијек активно радио на рушењу српских премијера и предсједника.

Он је рекао да је Ђукановић „испратио“ Слободана Милошевића, Зорана Ђинђића, Војислава Коштуницу, Бориса Тадића, Томислава Николића и да врло активно ради на томе да смијени предсједника Србије Александра Вучића.

„Кад год Ђукановић почне да прича о томе како је Црна Гора угрожена из Србије, како је мала и суверена и да Србија врши страшан притисак, знајте да преко своје агентуре у Београду ради на рушењу некога у Србији“, казао је Мандић.

Андрија Мандић у емисији „Телеринг“

Предсједник НСД је нагласио да Ђукановић има врло разгранату агентуру у Београду, као и да располаже великом количином „црног“ новца којим би могао да држи агентуру и у Њујорку, а да му је Београд најважнији пункт на Балкану.

„Он се окренуо против Милошевића и био један од кључних за његово рушење. Одмах се окренуо против Ђинђића када је овај рекао да подржава заједничку државу Србије и Црне Горе и да треба Савезну Републику Југославију јачати. Онда је радио на рушењу Коштунице, па Тадића, а стално држао као штит да га напада Србија. Ја мислим да сада по Београду са својом агентуром „гребе“ колико може само да некако и Вучића дестабилизује како би пронашао могућност да и тамо има много јаче акције него до сада“, наводи Мандић.

Он је казао да је велики проблем српског народа постојање те Ђукановићеве агентуре у Београду која не ради само за Мила Ђукановића.