Прочитај ми чланак

Мало је доживотна! Велеиздајник Вучић: Нећемо спречити Косово да уђе у НАТО!

0

Издајник и битанга из Чипуљића вечерас је потрврдио све сумње - ако се народ под хитно не пробуди и побуни, Србија неће постојати до краја године!

Вечерас је уништитељ свега српског наставио са лобирањем са прихватање немачко-француског споразума и обећао да се неће противити чланству тзв. Косова у НАТО пакту! Мало је доживотна!

„Ми не можемо да спречимо њихов улазак у неке међународне организације попут Савета Европе, не можемо да спречимо ни њихов улазак у НАТО иако сам рекао да ако од нас очекују аплаузе за тако нешто да их неће добити, али ми то не можемо да спречимо“, рекао је и масно слагао уцењени криминалац Вучић.

Улазак тзв. Косова у НАТО значио би да ће и остале земље признати лажну шиптарску државу, али и практично стварање Велике Албаније.

Онда је подло лагао како ће нам увести санкције и малтене бомбардовати ако не прихватимо да се самоукинемо као држава.

– Подсетићу и да је Слободан Милошевић до последњег тренутка мислио да ниједна бомба неће пасти.Требало је неколико дана да се освести да бомбе падају по Србији – казао је Вучић.

– Дошла је петорка, представници Немачке, Француске и Италије. У другој реченици која ми је саопштена, речено је „морате да прихватите овај план а ако га не прихватите, јер ми сматрамо да он мора бити прихваћен де-фацто, суочићете се под један са прекидом процеса европских интеграција, под два, суочићете се са заустављањем и повлачењем инвестиција, под три са свеобухватним мерама у политичком и економском смислу који ће навести штету Србији. Увешће нам и визе“ -без блама је изјавио усташоид на челу СНС.

– Били бисмо економски и политички изгубљени без европског пута. А да смо без тога, не бих пристао да водим земљу – опет лаже хуља.

Народе, пробудите се! Без обзира на то да ли је неко и био за Вучића, сада је пређена црвена линија. Ујединимо се и кренимо у ослобођење. Вучић је суспендовао државу, морамо да је преотмемо од уцењеног криминалца и издајника. Устанак или нестанак!