Прочитај ми чланак

Лукић поклопила Бакареца: Заслужује да га колоноскопијом тражимо у Вучићу

0

После низа срамних наступа Небојше Бакареца у Скупштини Србије, посланица "Уједињених" Марија Лукић која је питала председавајућег Владимира Орлића до кад ће да толерише понашање свог страначког колеге.

Након што се је Необјша Бакарец још једном искористио заседање Скупштине Србије да би поменуо децу опозицонара, како би изнео наводне приватне податке и како би вређао људе из опозиције, за реч се јавила Марија Лукић која питала председавајућег Орлића да ли ће зауставити овакве наступе Бакареца.

„По ко зна који пут доживљавамо исто од овог господина који је овде задужен да испровоцира народне посланике… Све нас које овај народ прати и које нас плаћа, као и њега што плаћа. Он чита судску праксу, новинске чланке и препричава колоаре из ресторана Народне скупштине. Питам се до када ћете то допуштати, ово није нормално да су се колегиницама на овакав начин обраћа. Овим наступ и наступом претходних дана је заслужио да га, његовим речником речено, тражимо колоноскопијом у бившем председнику СНС (Александру Вучићу. прим. аут)“рекла је она.