Прочитај ми чланак

Љубомир Стефановић: СНС је политичко крило Кавачког клана који је основао Мило

0

Гост медијских кућа „Центар” и „Србин.инфо” у емисији „Интервју”, био је уредник и водитељ медијске куће „Славија инфо”, Љубомир Стефановић. Тема емисије је била корупцијске радње врха напредњачког режима, предвођеним Александром Вучићем, у Србији.

„Вучић је везан за Сорошеве фондове. Трамп је понизио Вучића вероватно зато што је Сорош сарадник и Хиларин финансијер. У Вашингтону ништа нисмо добили. Народ не разуме да, ако смо узели милијарду евра, вратићемо милијарду и 300 милиона! Поскупеће комуналије, гориво, струја тако да ћемо све вратити, и оних 100 евра ће нам свима изаћи на нос. СНС не влада као политичка странка, него као картел. Вучићу је идол сицилијанска мафија и он је бос. Циљ му је да буде велики вођа, историјска личност и главни бос мафије зато на своју странку гледа као картел. И његово окружење га не зове председниче, него ШЕФЕ. Морају тако да му се обраћају. Поделио је Србију на феудалне поседе и тачно се зна који човек контролише који део, зна се где ко влада и где ко купи кајмак. О тим људима се углавном не пише и не прича јер је затворио све медије. Они одлучују на локалу о свему, кога помоћи, кога притиснути, коме дати посао. Ту су и Вучићеви кумови, Неша Ромнг му је задужен за финансије, Никола Петровић за ЕПС, државне станове и виле , извршитеље… Та екипа купи главни кајмак, тако је организовао картел. Држава која нема институције није држава. Ако једна Мариника мора да јури државног тужиоца по кафићима поред свих доказа о криминалу, значи да немамо државу. Кад сам објавио око афере Јовањице, нити ме ико звао из полиције, тужилаштва у вези тако озбиљне ствари“, каже наш гост.

Стојановић је изнео још много занимљвих детаља о Вучићу, Милу, кирминалу на Балкану, а више о томе погледајте у емисији.