Прочитај ми чланак

ЉУБИ ЈЕ ЂУКА Подржао силиконску посланицу СНС која снима селфије у Скупштини

0

Након што је режимска буџеташица Сташа Стојановић, нова посланица из редова СНС окачила селфи из Народне Скупштине, народ је побеснео због њеног изгледа и понашања па су масовно коментарисали да их њена појава подсећа на стареле из ријалити. Ипак, њен страначки колега и буџеташ Владимир Ђукановић, одмах је стао у њену одбрану.

„Пуна подршка за Сташа СНС. Сметаш багри јер са багром не правиш компромисе и увек им станеш на црту. Сметаш им јер си образована, борбена, имаш став и храбрија си десет пута од свих бескичмењака који те пљују са лажних профила. Не посустај, већ свака њихова увреда нека ти буде орден“, написао је Ђукановић на твитеру.

Подсетимо, нова посланица Српске напредне странке Сташа Стојановић јер у сред конститутивне седнице Скупштине Србије снимала селфи и пућила силиконска уста.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Сташа Стојановић (@1.stasa)

Затим се хвалила на друштвеним мрежама да је Народна посланица, што је многе још више изнервирало од њене појаве јер се хвали што је  народ издржава.

„Народна посланица Репеблике Србије. Само да кажем да ћу бити најбоља верзија себе, наставићу да се поредим само са собом јер пут који сам прошла, школу коју сам стекла и свакодневни живот који живим верујем да је вредан не само овога већ и свега што знам да ме чека у будућности“, написала је Стојановић на Инстаграму и додала:

„Захвалност коју осећам према људима који су били ту за мене ћу показати на свој начин, а то је лојалност и борбеност. Хвала пријатељима али и непријатељима који су од мене направили ово што јесам“.

Ђукин твит похвале колегиници је такође изазвао салву коментара народа који издржава буџеташе.

„Човече шта је твој посао заиста? Ти си државни службеник а цео дан висиш на твитеру! Ми те плаћамо да помажеш Србији, а ти цео дан куцасш поруке и вређаш народ који те плаћа, доста више!“, написала је Љиљана Перовић.

„Нека покаже диплому прво средње а онда и „факултета“, за…би са тим менаџерима што штанцујете по снс „академијама“, сва те говњиве дипломе ћемо поништити било ко да је завршио, дал позиција или опозиција. Урушили сте образовање што је ГОРЕ од предаје КИМ“, написао је Бо Дистројер.

„А ви сте се смејали и ругали Јелени Триван кад је долазила ботоксирана и напумпаних уста код Оље Бећковић само у емисију…На крају је и она природно завршила код вас“. Мене радује све то. Полако се лажна фасада руши. Сужава се круг. Остаје право лице, па су вам ведете Кебаре, Лангуре, Сташе, Пиље, Дијане, Дајане.. И остале Ћићолине. Шоу фрикова. Поздрављам. На следећим изборима идете – 400000, написао је Милошевић.

„Академија младих лидера СНС“ није образовање. Ал’ како би ти то знао, скоро па најгори студенту правног факултета?“, написао је Твитераш са надимком Шпијун међу вама.