Прочитај ми чланак

Љуби брат! Тужна прича о издаји!

0

Прошао је и тај четвртак у коме су Вучићеви снимци на ТВ са националним фреквенцијама "шокирали свет". Сада чекамо да главни глумац изабере други дан за емитовање нечега што по његовим речима наша деца неће смети да гледају... Дотле, напредњачка је прича баш трула. Трулеж се осећа на све стране и док би било непоштено рећи да је врховник готов, екипа око њега је толико искомпромитована, да више нема говора и могућности да ће им он то опростити. То што су узимали би им можда и опростио, али што су се дрзнули да може бити неко други уместо њега, ту опроста нема!

Александар Вучић, који данас слави 51 годину, губи контролу над својом мафијашком организацијом, и одлучио је да се са отпадницима обрачуна, не у интересу нас грађана, већ у интересу напредњака, лојалних у идолопоклонству његовог лика и дела. Покушава да спасе и мало образа и свог и СНС, ако су га уопште имали свих ових година!

А све је почело грљењем и љубљењем, као и у сваком балканском филму, знате оно к’о на вашарима издељана од дрвета тела сељака и сељанчице са отвором за лице у који гурнете главу ти и твоја љубав и сеоски фотограф опали слику! Е тако би се на напредњачким скуповима у колонама прости ликови нацртали под оноликим телом Вучића где би их он загрлио и помазио. Свака та слика са њим је значила напредовање у служби, лажну диплому и „дозволу за богаћење“!

Љуби брат! Данас унезверено кука Александар да хоће да га убију, они које је љубио! Узалуд његови таблоиди решетају наводне издајнике, штета је учињена, трулеж је видела светло дана!

Како ниси знао за јуде у твојим редовима, Александре? Ти си створио енормно богату „београдску интересну групу“, која годинама узима у твоје име, јасно је да како си их створио тако ћеш ти и да им судиш без суда, јер у овој земљи влада једноумље, систем не функционише, ти си тај који пали и гаси светло! Очигледно је да су ти се Стефановић, Кокеза, Папић, Хркаловић, Весић, Хандановић и слични отели контроли. Да су се много обогатили и да их политика не занима, а ни то што ти имаш да кажеш! Имају паре и спремни су да ти се супротставе! Јер неће да ти дају Београд!

Љубио си, Вучићу, брата Кокезу годинама, сад би то да сакријеш, њега који је ноћу упадао у Звезду, како се прича, власника Еуросалона, Wин wина, љубитеља Пабло Ескобара… А само је маштао о пензији на свом имању у Доминикани! Човек који је за 9 година створио империју равну најбољим тајкунима Слобе Милошевића и Дане Драшковић. Ти си га после фијаска у твојој Звезди инсталирао у ФСС и УЕФА и понукао га да помисли да је већи од тебе!

Љубио си и малог Нешу, партијског жбира, који је твој пољубац у главу искористио да ти годинама буде уз скуте док није изградио паралелан систем својих партијских војника, док није београдски одбор СНС претворио у своју војску. А знаш да воли да лаже јер те је већ слагао за диплому! Неша је измислио кума Александра Папића, бизнисмена, обогатио га и дао му да прави мрежу верну њему а не теби! Па Неша те је оцинкарио у Вашингтону! Тебе и буразера, и Дијану!

Љубио си и Горанчета, вечитог заменика, твог тројанца у редовима ДС и Звезде! Друга са факса! Дао си му моћ коју не заслужује да психички и финансијски малтретира Београђане, да буде београдски калиф уместо калифа, финансијски га обезбедио за три живота. Заборавио си да је он добар са Кокезом, јер је он отворио капију Звезде Кокезиним ускоцима у децембру 2012. Кокеза му је узвратио запошљавањем супруге у ФСС. Постали су добри ортаци, да би те на крају издао, као и сваког свог пријатеља којег је до сада имао. А имао их је мало јер му по навици људи много не верују! Весара је измислио Дамира Хандановића и београдску фирму ЦЕБЕФ.

Алавог и бахатог Хандановића је споменуо и Аца Босанац у истрази. Ужасно те нервира што ти је Горан поручио преко градског одбора СНС Врачар да неће да ти да Београд тек тако, јер сматра да је он заслужан у Београду за све и да „није луд“ да све што је „створио“ препусти теби и Шапићу!

Љубио си Александре и Дијану! Била је твоја муза за прљаве послове! А онда је Неша срео Дијану и она је побегла за „америчким“ сном! Оставила је и тебе и прислушне апарате којим је слушала опозицију и тебе и Јовањицу и Вучка жандарма – Вељиног друга, и Кавчане. Једноставно, издала те је као и сви они!

Треба да знаш да је ово само почетак краја. Увезао их је интерес као црева! Или ћеш их похапсити или ћеш ти бити крив за Београд који ће личити на Медељин или на покрајину Синалоа! А знаш да би то „Паблито“ Славиша волео! Знаш добро да нису најпаметнији и најхрабрији свргавали диктаторе, већ кукавице које су се грејале о скуте својих господара! Него спашавај себе па хапси ове, а спремај ћелију и за многе друге из свог окружења…

Хапси или их се јавно одрекни, ако смеш!

А пре свега, не прети неистомишљеницима и новинарима Директно.рс преко Небојше Бакареца!