Прочитај ми чланак

ЉАЈИЋ: Следећа година изборна или предизборна

0

Министар трговине, туризма и телекомуникација Србије Расим Љајић рекао је данас да ће следеће година свакако бити изборна или предизборна, и поновио да се он свакако неће наћи у следећој влади било да дође до реконструкције или избора. Љајић је за Прву рекао да се повлачи из владе, али не и из политике.

„Не повлачим се из политике, желим да се бавим њом, да јачам странку, можда једног дана и да се вратим, али то је уобичајена политичка активност. Стално ме оптужују сви живи како сам у свакој влади, ево добро нећу да будем у влади, да вам бар то олакшам, али ћу се једног дана вратити“, навео је Љајић.

Фото: Бета

Упитан да ли то значи да ће следећа година бити изборна, он каже да није присталица честих изборних циклуса, али да ће следећа година свакако бити изборна или предизборна.

„Искрен да будем, желео бих да то буде што пре, због себе, али нисам присталица генерално честих изборних циклуса. Наредна година је свакако или изборна или предизборна, ако буде избора или реконструкције (владе), ја нећу бити ту. Волео бих што пре, чини ми се касно ми је и прекосутра, а не за годину дана“, закључио је Љајић.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!