Прочитај ми чланак

ЛИДЕРИ ДФ Мандић и Кнежевић позвани у Москву

0

Лидери владајућег Демократског фронта, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, прихватили су позив из руске Државне думе и Комитета за међународну сарадњу да посете Москву.

Они су најавили да ће, поред свих најављених сусрета одржати низ изузетно корисних састанака са представницима авио-компанија, туроператера и бројних инвеститора, како би са своје стране предузели све на спашавању туристичке сезоне у Црној Гори, уз настојања да се заустави евидентни процес рецесије у којем се држава налази.

Foto: IN4S

Мандић и Кнежевић су, како преноси подгорички портал Борба, позив из Москве добили од Државне думе Руске Федерације, из Комитета за међународну сарадњу, којим председава Леонид Слуцки.

Он је, наводи се, позвао Мандића и Кнежевића у посету Руској Федерацији са циљем разматрања актуелних питања на нивоу обостране корисне сарадње две земље.

Слуцки је, додаје се, изразио очекивања да ће посета двојице лидера ДФ-а Москви и размена мишљења са посланицима Државне думе Русије представљати позитиван допринос развоју руско-црногорских односа, пренео је Танјуг.