Прочитај ми чланак

ЛИДЕР ЛДП ИМA ПРОБЛЕМ: Чеда остао без лимузине!

0

Чеда остао без четвороточкаша!

ceda jovanovic hrt

Лидер ЛДП-а и народни посланик Чедомир Јовановић, према најновијем извештају о имовини и приходима од 13. јануара 2017. године, који је доступан на сајту Aгенције за борбу против корупције, у свом власништву нема више аутомобил „тојота пријус“.

Шта се са овим четвороточкашем догодило нисмо успели да сазнамо, јер лидер Либерално демократске партије јуче није желео да одговори на питања која смо му послали.

Када је реч о превозним средствима која подлежу регистрацији, Чедомир Јовановић, према најновијем извештају о имовини и приходима, ипак није остао без ичега. Самим тим, не постоји ни „бојазан” да ће попут грађана Србије морати да се вози градским превозом.

Лидер Либерално демократске партије ипак још поседује мотоцикл КТМ „адвенчур“, који је 2012. годиште, а стекао га је, како је навео, куповином.

Иначе, спорни аутомобил бренда „тојота пријус 1.8 ТХС“, који је 2009 годиште, Јовановић је стекао куповином на лизинг.

Када је реч о непокретној имовини лидера ЛДП-а, ствари су остале непромењене.

Чедомир Јовановић у свом власништву има бројне оранице, башту, ливаду, кућиште са кућом и двориштем. Све то је стекао наследством, а власник је једне петнаестине. Поседује и њиву од 1.420 квадрата, коју је такође наследио.

Плата посланика Чедомира Јовановића није се мењала! Лидер ЛДП-а у Скупштини Србије и даље зарађује 105.000 динара месечно.

Према подацима доступним на сајту Aгенције за борбу против корупције, Јовановић нема уштеђевину, али зато у свом власништву и даље има фирму. Он је власник предузећа „Aгрохуб” д. о. о., у којем има 100 одсто акција.