Прочитај ми чланак

ЛГБТ девијант Вучић и нова арматура за Велику Албанију! Устанак или нестанак!

0

Највећи издајник Србије свих времена, смислио је ново просеравање. Уместо да у складу са Резолуцијом 1244 врати до 1000 припадника српске полиције и војске на АП КиМ, ревитализује већ постојећу ЗСО, ускрати српску подршку сепаратистичкој „влади“ и врати све институције Републике Србије на север АП КиМ, ЛГБТ девијант сервира нове терминолошке преваре и активно учествује у стварању Велике Албаније.

Ахтисаријев план, бриселски споразум, ЗСО, Мапа пута, вашингтонски споразум, споразум о слободи кретања, интеграција полиције, правосуђа и цивилне заштите, златно доба, економски тигар, само су неки од термина којима су непријатељи Србије у сарадњи са Вучићем на живо гутали прерогативе српске државности на АП КиМ, али и у остатку државе.

Циљ домаћег издајника и страних непријатеља је прост – разградња и нестанак Србије и српства, уништење свих српских територија и корена и уништење српског народа. Србија није постала колатерална штета великих, већ реалност издаје и незабележене пљачке повампирених дегенерика који су већ једном у прошлости Србију довели на ивицу нестанка и уништења. Уцене, изасланици, преговарачи, узми или остави планови, санкције, инфлација, бомбардовање, егзодуси, издаја, ратни злочини, медијско тровање, митинзи и контра-митинзи, јогурт и сендвичи, аутобуси, полицијска бруталност, корупција, пљачка, политичка убиства, криминал у свакој пори и на крају капитулација и продаја становништва – све смо то већ видели и доживели од радикала, социјалиста и јуловаца. 

Жута багра, уместо да по преузимању власти са претходном стоком рашчисти једном заувек, наставила је тачно тамо где је црвено-црна-јуловска коалиција стала. А онда су се уланчали у намери да нам се крви напију. Ђилас или Вучић, Јеремић или Обрадовић, Милица или Ћута – све лажне дилеме. Стране газде су им удахнули заједнички живот у нелегалном и противзаконитом парламенту. Народ зајебавају некавом потребом за националним јединством, која се у коначници своди на то да подрже Вучића у издаји и пљачки, чиме ће захваљујући глупости и похлепи главном протагонисти са леђа скинути терет проклетости, а себи напунити џепове.

Историја нас учи да без пете колоне није било могуће сломити Србију. Такозвана скупштинска опозиција потрудила се да настави издајничку традицију. Коловођа са канабета зинуо је да се опет наједе. Заборавио је да је колико пре пар дана цмиздрио због узнемирене му деце и обећавао осветничка брда и долине. Буџетска сиса му је нагло угасила револуционарно-емотивни набој и пробудила драге успомене на мост на Ади. Похлепа.

У налету хибридног рата Запада на остатке нормалне Србије, педери, лезбејке и фрикови свих боја и фела нападају. Траже своје право да нас загаде, разболе, абнормалишу. Траже слободно и некажњено да шире наркоманију, сиду, хламидију, сифилис, гонореју, перверзију, алкохолизам, ненормалност, да нам трују и дегенеришу децу, да нам усађују стандард да је ненормално нормално, а нормално ненормално. Да се деца рађају из дупета, а мајке бивају очеви. Да нас науче да више нема мама и тата, баба и деда, браће и сестара, већ јединица, двојки и тачки и запета. Да мушкарци имају дупе од пичке, а пичкама вири језик из дупета.

Грађани Србије, ви којима се све ово згадило – ћутањем и окретањем главе постајете саучесници. Постаћете и остати губитници? Хоћете ли се борити за своју државу, себе и своју породицу? Хоћете ли и даље трпети глад, понижење, кредите, дозвољени минус, лош живот и злотворе свуда око Вас? Ако им ово данас пустите доћиће Вам сутра на врата, да Вас пелцују, живе секу и ваде бубреге. Хоћете ли трпети да Вам наркомани и смрадови преко националних фревенција анимирају правосуђе? Хоћете ли пустити убицама да Вас мамузају наногицама и васпитавају кокаином?

Нови светски поредак, економски тигар, златно доба, вашингтонска хоклица, Отворени Балкан, српски блок, бустер доза, Вучић – бубрег демократија.

То је та нова арматура!

Устанак или нестанак?

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!