Прочитај ми чланак

ЛЕТИ ИЗ ВЛАДЕ: Тома Мона се опрашта и куне у Вучића

0

"Мој положај као министра није важан, важно је да се настави политика која је вођена до сада, политика Александра Вучића која је донела невероватне резултате", изјавио је данас министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић и тако најавио оно што се шушка - лети из Владе.

Момировић је на Београдском сајму отворио „Сајам наутике, лова и риболова“ и то је била одлична прилика за питања о недељним изборима и постизборним комбинацијама.

„Важно је да су избори прошли у демократској атмосфери и да је много људи гласало на изборима за своје фаворите“, рекао је он.

А како је Тома Мона радио, тако ће међу првима напустити Владу, па макар по удвориштву Вучићу био у рангу Марка Ђурића, такођ, врло брзо бившег амбасадора Србије у САД.

Избори су, како је оценио Мона, послали неколико важних порука, а једна од њих је победа председничког кандидата Александра Вучића у првом кругу.

Момировић сматра да је то јасан сигнал о свему што је урађено у протеклих седам до осам година.

– Мој положај као министра није кључан – поновио је и додао да мора да се настави политика каква се водила до сада.

А та политика чија год да је била, свакако није укључивала псовке, „први пенал“.. „Дробњак, гаси телефон“, радници нек раде до изнемоглости… Минималац… Лагање народа, одлагање изградње пруга, ауто-путева… „Антисемитизам“…

Ух, ко би све његове глупости набројао…