Прочитај ми чланак

ЛЕКАРИ за науку и етику на листи Патриотског блока и Двери

0

Преносимо саопштење удружења "Лекара и родитеља за науку и етику", који су најавили учешће на предстојећим изборима на листи Патриотског блока.

„Кризна времена увек покажу кога воде највише моралне и родољубиве вредности, ко има знања, храбрости и срце да  се избори за истину. А у медицину та истина је „наука засновану на доказима“ и постулат „примарно је не нашкодити“, што је сачувало децу Србије у овим смутним временима.
 
Наши лекари из удружења „Лекари и родитељи за науку и етику-ЛРНЕ“, покренули су и остали истрајни у борби за здравље становника Србије, за поштовање законских принципа на којима почива јавно здравље, за заштиту животне средине. Зато ову аутентичну организацију данас активно подржава неколико хиљада лекара, медицинских радника, студената, професора универзитета из земље и иностранства, као и десетине хиљаде родитеља. 
 
Као нестраначке личности и независни кандидати Патриотског блока који предводе ДВЕРИ, на изборнима 3. априла 2022. године, ће се наћи и њени чланови др Борислав Антонијевић и др Ленка Тенжера.
 
Позивамо родитеље и родољубе  да својим потписом и гласом подрже ове храбре, моралне лекаре који ће бити  глас  свих лекара, родитеља и  родољуба за заштиту деце, угроженог јавног здравља нације и животне средине у Србији.  Морал, знање и СРЦЕ ЗА СРБИЈУ“, поручују у саопштењу из овог удружења.