Прочитај ми чланак

Лажов Вучић: Желе да ми силују и убију сина Данила, да заврши у шахти као Гадафи!

0

Лаже и не трпне. Александар Вучић је током расправе о извештају о КиМ више пута је оптужио опозицију да жели да му убије сина Данила и брата Андреја, и не само да их убије, већ удави у шахти као Гадафија. Најсмешније је то што се он пореди са Гадафијем, а служи онима који су Гадафија и убили.

Први пут је те оптужбе на рачун опозиције изрекао током преподневне полемике са Срђаном Миливојевићем , послаником Демократске странке,а онда је понављао током распаве.

“ Говорите и кукате како је неко вас називао погрдним именима. Ево вам шта каже овај човек који је малопре говорио. Каже Андреј и Данило, то је мој млађи брат и Данило, мој старији син, пронађени у шахти, као Гадафи. Дакле тај човек жели да ми убије дете. Рекао је да жели да моје дете заврши у шахти као Гадафи, а не знате како је Гадафи завршио. Срам вас било што то радите, што то говорите и при том се смејете и за све време глумите жртву”, навео је Вучић и додао да не постоје ствари које опозиција неће да уради, да изговори.

А онда је током расправе више пута поново да неко прети да ће Данило проћи као Гадафи, а Гадафи је пребијен, силован, убијен и бачен у шахт.

„Нећу вам дати да убијете ни једно дете, ни моје ни било које“, поручио је председник Србије уз аплаузе посланика владајуће већине.

Нико од опозиције није реаговао на Вучићеве оптужбе да желе да му убију сина и брата.