Прочитај ми чланак

ЛАЖНИ СУКОБ Откуд Мило на Вучићевој телевизији?!

0

Иако се редовно говори и потенцира на сукобу на релацији Александар Вучић - Мило Ђукановић, стварност је ипак другачија. Нарочито ако се има у виду да је председник Црне Горе гостовао на телевизији ТВ Прва ЦГ, чији је власник Срђан Миловановић близак првом човеку Србије и Српске напредне странке, који осим ове телевизије држи и Б92 и Копреникус.

Ђукановић је радо виђен гост на ТВ Прва за црногорско поднебље, а у најновијем излагању, које је трајало читава два сата, можемо видети да је у већем делу својих ставова подсећао на Вучића.

Тако је Мило истакао да не треба размишљати о одлагању избора, изразивши уверење да ће у току наредног месеца бити успостављена пуна контрола над епидемијом коронавируса у тој земљи. Самим тим, тврди он, биће безбедно да грађани изађу на биралишта.

Подсетимо, исто то је одлучио и Вучић почетком јуна, створивши привид да је корона побеђена, како би остварио циљ и организовао изборе.

С обзиром на Ђукановићева гостовања на телевизијама које су у директном власништву људи блиских СНС-у и Александру Вучићу, може се закључити да је сукоб двојице државника фингиран, а да су односи на тој релацији и те како задовољавајући.