Прочитај ми чланак

ЛАЖНИ ДОКАЗИ Вучић фалсификовао Колувијину полицијску легитимацију! (ФОТО)

0

Скандалозни интервју Вучићевог члана Државног већа тужилаца и Високог савета судства Владимира Ђукановића са првооптуженим у нарко-афери "Јовањица" Предрагом Колувијом, представља намерно ометање правде. Интервју је урађен да послужио као повод за директно укључење Александра Вучића у одбрану самог себе и мафијашке државе коју је створио. Међутим, овај интервју је показао и до које мере су Вучић и његови извршиоци спремни да "заврћу уши" правосуђу, још горе, да подмећу лажне доказе наочиглед целе јавности у својим ТВ-судницама.

Тако је један изузетно важан детаљ многима промакао. Оправдано, будући да је цела Србија још увек у шоку након директног укључења Вучића у одбрану нарко-картела. Наиме, Колувија и Ђукановић су најстрашније слагали када су објашњавали да је полиција, приликом хапшења, Колувији заправо пронашла неку синдикалну легитимацију, а не фалсификовану полицијску легитимацију! Тиме Ђукановић и Колувија, читај Вучић, покушавају да изврну један од кључних момената, а то је повод за Колувијину полицијску проверу. На основу те провере, изазване давањем лажне полицијске легитимације, откривена је највећа „државна“ плантажа марихуане у Европи. Након тога је уследило привођење и хапшење Колувије као формалног власника.

IPO legitimacija kojom se Koluvija sada vadi, nikada nije bila predmet istrage, niti se na nju pozvao prilikom zaustavljanja, provere, privođenja… i kojom je mahao kod Đuke FOTO: Printscreen

 

 

Колувија је у интервјуу показао значку опскурне организације ИПО, која се представља као полицијско удружење, а коју иначе води народни посланик СНС Илија Животић. Животић је познат по олаком штанцовању лажних легитимација и значака, сваком на услузи по потреби.
ИПО легитимација којом се Колувија сада вади, никада није била предмет истраге, нити се на њу позвао приликом заустављања, провере, привођења… и којом је махао код Ђуке ФОТО: Принтсцреен ИПО легитимација којом се Колувија сада вади, никада није била предмет истраге, нити се на њу позвао приликом заустављања, провере, привођења… и којом је махао код Ђуке .

Та нова Колувијина „значка за камере“ никада није ни била предмет полицијског интересовања. Она друга, кључна, која је фалсификована службена полицијска легитимација коју је Предраг Колувија лично показао инспекторима за борбу против дрога београдске полиције, сада ни не може да се покаже јавности, јер је она део доказног материјала и чувају је правосудни органи.

Falsifikovana legitimacija prilikom hapšenja, koja je dokazni materijal na sudu FOTO: Printscreen

 

 

Фотографија те Колувијине фалсификоване легитимације коју сада покушава да замени другом, одавно је позната јавности и на њој је „потпис“ министра Дачића. Управо са том легитимацијом Колувија се новембра 2019. инспекторима представио као запослени у кабинету министра МУП.

Та лаж га је одвела у притвор и довела до разоткривања, према оптужници, највеће нарко-фабрике у Европи.

Ове нове Колувијине лажи оркестриране са политичким врхом СНС, разоткриле су да ова власт није само повезана са организованим криминалом, већ да Србијом и влада криминални нарко-клан.