Прочитај ми чланак

Лаже и лупета – незналица Вучић: Украјини стижу Ф16 и тенкови, следи ескалација

0

У Србији неосновано је популарна изрека "лажеш као пас", а пси су дивна и искрена бића. Ипак, нема сумње да ће се за сва времена у српском народу одомаћити изрека "лажеш као Вучић"!

Зашто је то тако вечерас је поново потврдио лично Вучић. Он је изјавио да нас чекају лоше вести јер креће ескалација сукоба у Украјини, а затим показао потпуно војно незнање.

„Очекујем велику ескалацију после тенкова, који ће да унесу велику промену на ратишту и који ће донети велику помоћ Украјинцима, али неће бити довољни. Очекујем да Украјинцима дају Ф-16 и то ће довести до потпуне ескалације сукоба“, рекао је и додао:

„Очекујем само лоше вести које ће се одразити на наше животе овде. Важно је да наше личне интересе оставимо по страни, јер резервну отаџбину немамо“.

Дакле, управо данас је Џо Бајден био изричит да САД неће слати Ф16 авионе Украјини, али то не спречава Вучића да лаже још оно мало ретардираних гласача који га подржавају.

С друге стране, Кијеву треба да стигне 70 тенкова што је на површини од више хиљада километара безначајан број, а Руси су до сада већ и уништили вишеструко више тенкова.