Прочитај ми чланак

ЛАЗАНСКИ: Ово је прави разлог НАТО бомбардовања и зашто хоће да нам отму Косово

0

Војно-политички коментатор Мирослав Лазански открио је гостујући на телевизији Пинк шта је прави разлог због којег је Србија бомбардована 1999. године и зашто је Запад одлучио да нам отме Косово и Метохију...

– Медлин Олбрајт и Весли Кларк су се укључили у бизнис. Кларк је имао бизнис са аутомобилским таблицама на Косову, а Медлин Олбрајт се укључила у телефонију. Сви су они нашли свој материјални интерес. Кад ви погледате отприлике зашто је дошло до агресије на Југославију 1999. године и отимања Косова, управо је материјални разлог. То нису били, како они кажу, ни људска права, ни хуманитарна катастрофа, већ то што је Косово најпогодније тле за бизнис – рекао је Лазански.

Упитан докле ће Србија моћи да се брани сама и да ли је можда улазак у НАТО једна од опција за нашу земљу како би сачувала безбедност, Лазански је одговорио:

– Ми смо лепо рекли да имамо резулуцију о војној неутралности, као што се показало, показује се и показаће се да можемо да опстанемо сасвим успешно. У последњих неколико година направљен је револуционарни скок у јачању војске. Техничко опремање, технолошки скок, извозимо муницију у Русију, калибар 155. Рећи ће неко зашто? Како? Ево рећи ћу вам… Основни калибар у тој домени код њих је 852 милиметара, они нису имали калибар 155и свакако им је јефтиније да купују од нас, а неке од поруџбина препродају даље – објаснио је Лазански.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!