Прочитај ми чланак

КУПИО ИМ НАРОД Вучевић и Селаковић се шепуре у скупоценим кошуљама (ФОТО)

0

Хит на друштвеним мрежама постале су фотографије министра спољних послова Србије Николе Селаковића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, на којима позирају у скупоценим кошуљама са ушивеним иницијалима, као да су енглеска аристократија.

Познати лик из Нушићеве комедије „Госпођа министарка“, др Нинковић је као секретар Министарства спољних послова саветовао главну јунакињу, Живку Поповић, да као дама и жена министра мора да научи да игра бриџ, почне да пуши, стави најмање један златан зуб и хитно нађе љубавника, јер само тако може да уђе у отмен свет. Данас, Никола Селаковић и Милош Вучевић верују да се у отмен свет улази преко грбаче пореских обвезника и сиротиње раје, али и ушивених иницијала на рукаву скупоцене кошуље, које морају видно да истакну како би свет препознао ноблес.

Бројни корисници на друштвеним мрежама коментаришу овај прелазак у свет аристократије актуелних напредњачких икона.

– Пре доласка на буџетски казан и након тога – написао је Перуничић, док се на првој фотографији може видети млађани Селаковић како са четничком капом и у врло скромној одећи поздравља са три скупљена прста.